Mancini: "Dit mag een topteam niet gebeuren"

1 januari 2011, 19:14   Bijgewerkt: 1 januari 2011, 19:23

Voor Manchester City had 2012 niet slechter kunnen beginnen. Op bezoek bij Sunderland leed de titelkandidaat zondag een 1-0 nederlaag. In de laatste seconde van de blessuretijd maakte Dong-Won Ji vanuit buitenspelpositie de enige goal.

Het verlies is extra pijnlijk omdat rivaal Manchester United zaterdag ook verloren had. City liet in Sunderland dus een unieke kans liggen, beseft trainer Robert Mancini zich. "Ik kan het niet geloven, ik ben enorm teleurgesteld", zegt hij bij Sky Sports.

"In de tweede helft kregen we voldoende kansen, maar verzuimden we om te scoren", vervolgt de Italiaanse coach van City. "Om dan in de slotseconde zo'n counter om je oren te krijgen, is onacceptabel. Zoiets mag een topteam niet gebeuren. Soms loop je tegen een wedstrijd aan waarin de bal er niet in wil, dat kan gebeuren. Maar in zulke wedstrijden moet je dan gewoon één punt pakken. Verliezen kan niet."

Mancini hoopt dat zijn elftal zich snel kan herpakken. "De volgende wedstrijd is over 48 uur, tegen Liverpool. Dan moeten we er weer staan. We hebben hier een kans laten liggen om alleen aan kop te komen, maar het seizoen is nog lang. Er zijn nog negentien duels te spelen, we moeten zorgen dat we daarin 45 punten pakken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen