McClaren: "Klaar zijn voor Santa Coloma"

29 juni 2012, 19:05   Bijgewerkt: 29 juni 2012, 19:31

Over minder dan een week speelt FC Twente al de eerste competitieve wedstrijd in het nieuwe seizoen. De Tukkers nemen het komende donderdag in de eerste voorronde van de Europa League op tegen het Andorese Santa Coloma.

“Daar moeten we klaar voor zijn”, zegt coach Steve McClaren op de clubwebsite. “Dat is ons eerste moment en vanaf dan gaat het om winnen. Voor deze spelers is dat ook mentale test. Ik hoorde dat er op dit moment 15.000 kaarten verkocht zijn. Dat is erg mooi en geeft aan dat het onder de fans leeft.”

De Brit is deze week met zijn team op trainingskamp in De Lutte. Hij wordt daar niet heel vrolijk van. “Logistiek is deze periode een nachtmerrie. Spelers stappen op een verschillend niveau in. Zo zijn Nacer Chadli, Leroy Fer en Dusan Tadic deze week in De Lutte aangesloten en werken zij individuele programma’s af. We willen dat iedereen zo snel mogelijk op hetzelfde niveau komt, maar er moet niets geforceerd worden. We hebben deze week veel werk verzet. Zo was afgelopen donderdag een dag met twee trainingssessies en ’s avonds de wedstrijd tegen Twenterand. Zaterdagmorgen trainen we nog, waarna we ’s middags in Zieuwent spelen.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen