Bookmaker: Ajax licht favoriet tegen FC Twente

Ger
1 maart 2013, 15:00

De confrontatie tussen FC Twente en Ajax is deze speelronde de absolute blikvanger in de Eredivisie. Bookmaker Unibet schuift de Amsterdamse club naar voren als lichte favoriet. Bij een zege voor de landskampioen is iedere ingezette euro dan 2,40 waard.

Ajax kan een driepunter in Enschede goed gebruiken. De ploeg van trainer Frank de Boer vloog de afgelopen weken uit de Europa League en KNVB Beker. Dat een overwinning voor Ajax in de Grolsch Veste geen uitgemaakte zaak is, blijkt wel uit de quotering voor FC Twente (2,75). Mocht het competitieduel in een gelijkspel eindigen, dan gaat de inzet keer 3,40.

FC Twente is in 2013 nog op zoek naar de eerste overwinning. Naar aanleiding van de slechte resultaten stapte coach Steve McClaren eerder deze week op. Tegen Ajax neemt Alfred Schreuder de honneurs waar als interim-trainer.

Koploper PSV gaat volgens Unibet zaterdag probleemloos met de winst aan de haal in de thuiswedstrijd tegen VVV Venlo. Ook Feyenoord, dat zondag op bezoek gaat bij NEC, mag naar verwachting weer drie punten bijschrijven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen