Emmen deklasseert FC Oss, Jong Twente onderuit

9 september 2013, 22:00   Bijgewerkt: 9 september 2013, 22:07

In de Jupiler League stonden maandagavond twee wedstrijden op het programma. FC Emmen ontving thuis FC Oss en Jong FC Twente ging op bezoek bij FC Eindhoven. Twee thuisoverwinningen waren het resultaat: Emmen veegde de vloer aan met FC Oss (5-0) en FC Eindhoven wist in eigen huis een degelijke 2-0 overwinning op Jong FC Twente te boeken.

Emmen had een groot overwicht in de wedstrijd tegen FC Oss. De eerste treffer liet dan ook niet zo lang op zich wachten. Nadat Quenten Martinus een strafschop op de paal had geschoten, zorgde oud-PEC Zwolle speler Frank Olijve voor de 1-0 in het voordeel van de Drentenaren. Op slag van rust verdubbelde Alexander Bannink de marge middels een rake kopbal en maakte Leandro Resida er zelfs nog 3-0 van. Vlak na rust wist Martinus wél het net te vinden, na eerder dus een strafschop gemist te hebben. Olijve maake het nog erger voor FC Oss, door in de slotfase de 5-0 binnen te schieten.

FC Eindhoven had slechts acht minuten nodig om aan de leiding te gaan tegen Jong FC Twente. Oud ADO Den Haag-speler Chiró N'Toko was verantwoordelijk voor de openingstreffer. Vijf minuten voor rust maakte Jens van Son er 2-0 van. Jong FC Twente kon hier onvoldoende tegenover stellen in het restant van de wedstrijd, waardoor dit ook de eindstand was in de lichtstad.

Door de overwinning klimt Emmen naar de elfde plaats in de Jupiler League. Eindhoven staat nog keurig tweede, drie punten achter koploper FC Dordrecht. Jong FC Twente staat nu dertiende, vier plaatsen boven FC Oss.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen