Vertonghen: "Rode Duivels nog niet in Brazilië"

Ger
6 september 2013, 10:41

België gaat vanavond in de WK-kwalificatie op bezoek bij Schotland. De Rode Duivels koesteren in hun groep drie punten voorsprong op eerste achtervolger Kroatië. Jan Vertonghen beseft dat een nieuwe zege noodzakelijk is om koers te blijven voor deelname aan de mondiale eindronde.

"Het wordt lastig als je hun vorige wedstrijden bekijkt. Hun voetbal zag er goed uit tegen Kroatië en Engeland. De Schotten hebben als kracht dat ze als team spelen en boven zichzelf kunnen uitstijgen. Die meerwaarde ontwikkelen wij nu ook", aldus Vertonghen tegen Sporza. "Hun fans zijn ook vurig, maar wij zijn gelukkig ook al gewend om onder druk te voetballen."

"Het resultaat wordt superbelangrijk en dat beseft iedereen wel. We weten dat we nog niet in Brazilië zijn, we staan ook nog voor een uitduel bij concurrent Kroatië. Maar als we voorbij de Schotten raken, zijn we wel weer een groot eind verder", weet de verdediger van Tottenham Hotspur.

Door een pijnlijke enkel was Vertonghen een twijfelgeval in aanloop naar het treffen met de Schotten. "Ik zal sowieso proberen en doorbijten. Hopelijk kan ik van waarde zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen