Michael Jansen assistent-trainer Vitesse O19

5 november 2013, 17:35

Michael Jansen is terug op het oude nest. De oud-voetballer wordt werkzaam bij de Vitesse Voetbal Academie, als assistent-trainer van Vitesse onder 19. Zodoende keert Jansen terug op de plek waar het voor hem allemaal begon.

Jansen debuteerde in het jaar 2002 voor de hoofdmacht van Vitesse. Na zes seizoenen in Arnhem, waarvan hij er een paar niet kon spelen wegens hartklachten, speelde Jansen zijn wedstrijden voor De Graafschap, SC Cambuur, FC Groningen, Go Ahead Eagles en Veendam.

Na een bewogen carrière is Jansen terug op het oude nest: “Eindelijk ben ik weer terug bij Vitesse. Ik kom veel oude bekenden tegen, ook jongens met wie ik nog heb gevoetbald. De laatste jaren ben ik steeds meer over het spelletje gaan nadenken. Ik heb het gevoel dat het trainerschap wel wat voor me is. Bij Vitesse hoop ik ervaring op te doen", aldus Jansen op de officiële website van Vitesse.

Bij Vitesse O19 zal Jansen hoofdtrainer Mark Verkuyl gaan assisteren. De oud-voetballer wordt, in navolging van Nicky Hofs, Arco Jochemsen en Ruud Knol, werkzaam bij de club waar zijn voetbalroots liggen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen