Excelsior wijst ook 'ultiem bod' Roda op Veldwijk af

31 januari 2014, 08:41

Excelsior stelt zich keihard op in de onderhandelingen met Roda JC over een transfer van Lars Veldwijk. De Rotterdamse ploeg heeft ook een vierde bod van de Kerkraade club op de spits afgewezen.

Nadat Excelsior afgelopen maandag een derde bod van Roda op Veldwijk afwees, besloot de Limburgse club de pogingen om de spits te strikken te staken. Omdat de zoektocht naar een alternatief niets opleverde, klopte de ploeg donderdag toch weer aan bij Excelsior. "Maar dit is wel een ultiem bod, verder gaan we niet", stelt Roda-directeur Leon Vlemmings in De Limburger. Ook dit bod is echter afgewezen voor de Kralingers.

Naar verluidt bedraagt het verschil tussen vraag en aanbod ongeveer 100.000 euro. Roda is op zoek naar een spits omdat Frank Demouge geblesseerd is en Krisztián Németh een fikse schorsing aan zijn broek heeft.

De 22-jarige Veldwijk scoorde dit seizoen al vijftien keer voor Excelsior in de Jupiler League. Tijdens de eerste seizoenshelft werkte hij in Kralingen samen met Jon Dahl Tomasson, de huidige coach van Roda JC.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen