Van Gaal baalt van gemiste kansen: "Beetje pech"

21 februari 2015, 19:53

Louis van Gaal loopt de rest van het weekend met een gefrustreerd gevoel rond. De manager van Manchester United zag dat zijn ploeg een licht overwicht had in de uitwedstrijd tegen Swansea City, maar dat de hoeveelheid balbezit en kansen niet omgezet werd in genoeg doelpunten. De Mancunians gingen zodoende met 2-1 onderuit in Wales.

Ander Herrera bracht Man United nog op voorsprong in het Liberty Stadium, maar door toedoen van Ki Sung-Yeung en Bafetimbi Gomis werd er met 2-1 verloren. "Ik denk dat het onze beste tweede helft was", sprak Van Gaal na afloop van de nederlaag. "We creëerden veel kansen en domineerden de wedstrijd, maar we wisten niet te scoren. Dat is voetbal, je moet de kansen die je krijgt benutten. Anders wordt het moeilijk, dat weet je."

Van Gaal was ondanks het resultaat wel tevreden over het spel van zijn spelers. "Het resultaat is zeer teleurstellend, maar als je kijkt naar het proces waar we in zitten, dan was het een goede wedstrijd. We kunnen ons niet echt verbeteren op basis van dit duel, alleen in het afmaken van de kansen. Maar we misten ook gewoon een beetje geluk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen