Van Zweden in problemen na uitspraak over Van Gaal

24 februari 2015, 18:21

Mede-eigenaar van de club John van Zweden moet binnenkort op het matje komen bij Swansea City, naar aanleiding van zijn vermeende uitspraak over landgenoot en Manchester United-manager Louis van Gaal. Van Zweden zou de voormalig Oranje-bondscoach een 'arrogante eikel' hebben genoemd en dat pikt men niet in het Liberty Stadium.

Swansea City-voorzitter Huw Jenkins baalt van het voorval. "Het is teleurstellend dat één van onze eigenaren zich naar het schijnt in de media heeft uitgelaten over de manager van een andere club", zegt Jenkins tegen Wales Online. "Wij, als voetbalclub, zijn er trots op dat we een goede relatie hebben met alle Premier League-clubs en -managers. Die goede verstandhouding hebben wij door de jaren heen opgebouwd en we zullen hard blijven werken, tegen elke prijs, om ons goede imago in de Premier League en het voetbal te bewaren. Als één van onze eigenaren zich ongepast en onprofessioneel gedraagt, wat niet past bij onze club, dan zullen intern de juiste stappen volgen."

Van Zweden zou Van Gaal 'een arrogante eikel' hebben genoemd naar aanleiding van diens uitspraak dat Manchester United over de laatste maanden de beste ploeg van Engeland is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen