Oranje-international Van Veenendaal weg uit Enschede

Ger
27 maart 2015, 16:47

Sari van Veenendaal vertrekt na dit seizoen bij de vrouwenploeg van FC Twente. De 24-jarige keepster kwam in de zomer van 2010 over van FC Utrecht. Bij de Enschedese ploeg maakte ze haar debuut in het Nederlands elftal en de Champions League. Van Veenendaal greep met FC Twente bovendien twee keer de titel in de BeNe League en werd drie keer Nederlands kampioen.

"Sinds mijn komst heb ik eigenlijk alleen maar mooie dingen meegemaakt. De kampioenschappen vormen natuurlijk de hoogtepunten", zegt Van Veenendaal op de clubwebsite. "Omdat ik graag wil kijken waar mijn persoonlijke top ligt zou ik graag in het buitenland willen spelen. Waar dat is dat zal de komende tijd duidelijk worden. Op dit moment is er nog niets concreet."

Arjan Veurink begrijpt dat Van Veenendaal op zoek wil naar haar plafond. "Ze heeft zich sinds haar komst goed ontwikkeld en is steeds belangrijker geworden voor het team. Ik denk dat er voor haar nog meer in zit en dat ze nog kan doorgroeien. In potentie zie ik in haar de toekomstige keeper van het Nederlands elftal. De wens in het buitenland te willen spelen is dan denk ik een logische."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen