Oefenduel Oranje Leeuwinnen met Polen gestaakt

27 oktober 2015, 19:07   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De oefenwedstrijd van de Oranje Leeuwinnen in en tegen Polen is dinsdag in de rust gestaakt, nadat vanwege een stroomstoring de verlichting in het Stadion Miejski in Jelenia Góra was uitgevallen. Nederland was gaan rusten met een 1-0 achterstand.

Het enige doelpunt viel in de twintigste minuut. Na een slordige pass van Desiree van Lunteren (foto) in de opbouw kwam Polen er snel uit en tekende Ewa Pajor voor de 1-0. In eerste instantie wist keepster Angela Christ nog te redden, maar in de rebound sloeg Pajor alsnog toe.

Ondanks enkele mogelijkheden slaagden de Oranje Leeuwinnen er voor rust niet in het evenwicht te herstellen. Voor de tweede helft werd niet meer afgetrapt. Als gevolg van een stroomstoring viel de stadionverlichting uit in de rust. Er werden wel pogingen gedaan om de schade te herstellen en een deel van de lampen ging na een tijdje ook wel weer aan, maar na een uur wachten vond de scheidsrechter het welletjes.

De Oranje Leeuwinnen hadden vrijdag nog indruk gemaakt met een 1-2 oefenzege in en op Frankrijk. Nederland hoeft geen kwalificatiewedstrijden te spelen voor het EK 2017, aangezien het hiervoor als gastland automatisch geplaatst is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen