Van Gaal content: "Druk neemt af bij Manchester United"

Ger
4 januari 2016, 11:40

Voor Louis van Gaal begon 2016 met een langverwachte zege. De Nederlandse manager zag Manchester United zaterdag voor eigen publiek in de Premier League met 2-1 winnen van Swansea City. Van Gaal hoopt dat hij nu met de Engelse topclub aan een rustigere periode kan beginnen.

Door verschillende tegenvallende prestaties stond de oud-bondscoach van Oranje zwaar onder druk bij United. Ook de spelers hadden daar volgens Van Gaal last van. "Maar ik heb het gevoel dat die nu druk afneemt. Daardoor zullen onze prestaties verbeteren", verwacht Van Gaal. "Maar we blijven natuurlijk wel afhankelijk van de doelpunten. We dwingen in ieder geval in alle wedstrijden kansen af."

Met de overwinning op Swansea kwam een einde aan een slechte reeks van United. "De spelers waren boos dat we veel opeenvolgende duels hadden verloren. Dat is niet normaal voor een club als United", weet Van Gaal. "We wilden die situatie graag veranderen. Ik ben er zelf ook niet aan gewend, vier nederlagen op rij. Dat had ik nog nooit meegemaakt, en ik zit al 25 jaar in het vak."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen