Topklasser WKE in hoger beroep tegen faillissement

Ger
17 februari 2016, 10:14

WKE uit Emmen gaat in hoger beroep tegen het faillissement dat werd uitgesproken door de rechter in Assen. Voorzitter Tjeerd Boonstra heeft dinsdagavond uitgebreid overleg gehad met advocaten, waarna het bestuur heeft besloten om de handdoek nog niet in de ring te werpen.

"Als ik dacht dat het niet goed zou komen, zou ik dat niet doen", laat de preses weten in een reactie. De club uit de Topklasse schrijft er alles aan te doen om WKE van de ondergang te redden. Net als de wedstrijd van komende zondag tegen TEC uit het Gelderse Tiel, gaat ook het benefietconcert op 21 februari door.

WKE, dat staat voor Woonwagen Kamp Emmen, zit al lange tijd in financiële problemen. Na een aanvraag van de Belastingdienst werd de Drentse club failliet verklaard.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen