Aké grijpt zijn kans: "Het is een frustrerende periode geweest"

22 november 2016, 11:15

Natan Aké mocht zaterdag voor het eerst in de basis beginnen bij AFC Bouremouth. Prompt maakte de Nederlander de enige treffer van de middag, waardoor zijn ploeg met 0-1 won op bezoek bij Stoke City. Een bevrijding, na een voor hem tegenvallende periode.

Tot zaterdag had Aké pas dertien minuten gespeeld in de Premier League. Wel stond hij al twee volledige League Cup-wedstrijden (waarvan een met verlenging) op het veld. "Het is een frustrerende periode geweest, maar veel mensen hebben me er doorheen gesleept", vertelt de verdediger aan de BBC. "Dat ik nu centraal stond in plaats van back, daar klaag ik niet over."

"Dat ik nu direct scoor is echt geweldig", vervolgt Aké. "Nu moet de focus op de volgende wedstrijd tegen Arsenal. Hopelijk kan ik mezelf blijven verbeteren op trainingen en doen wat de manager van mij verlangt."

Aké wordt momenteel door Bouremouth gehuurd van Chelsea, dat hem eerder al uitleende aan Reading en Watford. In Londen heeft hij nog een contract dat loopt tot de zomer van 2020.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen