Southampton-coach bewierookt Zlatan, maar is niet bang

25 februari 2017, 12:01

Hoewel het nog maar februari is, wordt er zondagmiddag in Londen al de finale van de League Cup gespeeld. Southampton treft daarin Manchester United en beseft dat het een mooie kans is om eremetaal te grijpen. Trainer Claude Puel is met name op zijn hoede voor Zlatan Ibrahimovic, voor wie hij lovende woorden over heeft.

"Ik ken Zlatan erg goed van de Franse competitie", zegt Puel, die in Frankrijk onder meer AS Monaco en OGC Nice trainde. "Zijn spel kent voor mij dus ook geen verrassingen. In Frankrijk deed hij het geweldig, maak kreeg ij nog de volledige erkenning omdat het de Franse competitie was. Maar sinds hij in Engeland speelt doet hij het weer geweldig. Hij is koel voor de goal, is efficiënt en geeft het team leiding. Hij is een karakterspeler."

Puel geniet van de Zweed in Engeland, en staat met Southampton zondag op Wembley voor een lastige klus. "Alle spelers in mijn team zijn klaar om tegen hem te spelen, ze kennen hem allemaal goed. Ik ben er zeker van dat we hem goed kunnen bestrijden", besluit hij in gesprek met Sky Sports. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen