Sporting boekt zonder Dost zege op bezoek bij Astana

15 februari 2018, 18:54

Sporting Portugal heeft goede zaken gedaan in de Europa League. In de heenwedstrijd tegen FC Astana in de laatste 32 van de Europa League werd een vrij eenvoudige zege geboekt. De bezoekers kwamen wel op achterstand maar wisten dat om te buigen in een 1-3 zege.

Bas Dost kampt nog altijd met een ribblessure en kwam dus niet in actie tegen FC Astana. Sporting kwam na zeven minuten spelen op achterstand door een treffer van Marin Tomasov. Pas na rust wisten de Portugezen iets terug te doen. Toen de tweede helft drie minuten oud was, ging de bal op de stip na een overtreding van Yuri Logvinenko. Bruno Fernandes verzilverde dat buitenkansje vervolgens.

Daarna ging het snel. Twee minuten later zette Gelson Martins Sporting namelijk op voorsprong. Weer zes minuten later stond ook de 1-3 op het scorebord. Ditmaal fungeerde Fernandes als aangever en kon Seydou Doumbia het afmaken. Tot overmaat van ramp voor Astana moest de ploeg ook nog met tien man verder nadat Logvinenko na een uur spelen zijn tweede gele kaart ontving. Gescoord werd er daarna echter niet meer waardoor 1-3 de eindstand was. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen