Zekhnini vervangt geschorste Nakamura bij FC Twente in derby

20 september 2019, 19:03

Rafik Zekhnini is bij FC Twente de vervanger van de geschorste Keito Nakamura in de derby van vanavond tegen Heracles Almelo. De Japanner kreeg een veelbesproken rode kaart tegen Fortuna Sittard en mist daardoor de burenruzie. Trainer Gonzalo García García houdt verder vast aan zijn ploeg in vorm.

Zekhnini vormt een voorhoede met spits Haris Vu?ki? en buitenspeler Aitor Cantalapiedra. Javier Espinosa en Lidon Selahi zullen als middenvelders het dichts tegen die drie aanvallers aanspelen. De van FC Barcelona gehuurde Oriol Busquets krijgt ook opnieuw een basisplaats. Hij is de meest controlerende middenvelder. Achterin zijn er eveneens geen wijzigingen bij de nummer drie van de Eredivisie.

Bij tegenstander Heracles Almelo, dat tiende staat, wordt gekozen voor dezelfde elf namen als bij de winstpartij van afgelopen weekend tegen Willem II (4-1). Cyriel Dessers, die tegen de Tilburgers twee keer scoorde, staat weer in de spits en hij wordt geflankeerd door Sylvester van der Water en Joey Konings. Daarachter moet Mauro Junior opnieuw voor de nodige creativiteit gaan zorgen. Hij mag binnenkort interlands gaan spelen met het Olympisch team van Brazilië, zo werd eerder vandaag bekend.

Opstelling FC Twente: Drommel; Pleguezuelo, Schenk, Bijen, Verdonk; Selahi, Busquets, Espinosa; Aitor, Vuckic, Zekhnini

Opstelling Heracles: Blaswich; Breukers, Pröpper, Knoester, Czyborra; Kiomourtzoglou, Mauro Júnior, Merkel; Van der Water, Dessers, Konings

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen