Eagles-directeur Van Dop: "Flink wat appjes uit Utrecht gekregen"

13 februari 2020, 10:58

Twee van de vier halvefinalisten in het bekertoernooi zijn al bekend en donderdagavond komen daar nog twee bij. Eén van de twee duels is de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en FC Utrecht. Het is een bijzonder duel voor Jan Willem van Dop (op archiefbeeld), de algemeen directeur van Go Ahead.

De beleidsbepaler spreekt tegenover De Stentor van 'gezonde spanning'. 'Dit zijn de mooie dingen uit ons vak. Een kwartfinale is voor een club als Go Ahead zeker niet de normaalste zaak van de wereld en dan ook nog tegen je oude club', vertelt Van Dop. Hij werkte jarenlang bij FC Utrecht en koestert nog altijd goede connecties. "Het is een prachtige club, beetje vergelijkbaar met GA Eagles, maar groter. De laatste weken krijg ik flink wat appjes uit Utrecht. Dit duel leeft wel.''

Bij wie de wedstrijd ook leeft, is trainer Jack de Gier. Hij staat te popelen voor het thuisduel. "Bij GA Eagles speel je niet vaak een kwartfinale. Dit zijn wedstrijden waarvan je moet genieten. Stel je voor: een halve finale, weer thuis. Dat moet al genoeg motivatie zijn om er alles aan te willen doen." Als Go Ahead doorgaat, dan treft het Ajax in de halve eindstrijd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen