Krol kanshebber voor linksbackpositie in beste elftal ooit

5 oktober 2020, 13:06   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ruud Krol is door France Football als linksachter genomineerd voor het beste elftal aller tijden. Er wordt gewerkt aan een all time Dream Team en Krol is kanshebber om daarin als linksachter de gaan fungeren. Ronald Koeman (centrale verdediger), Edwin van der Sar (keeper) en Wim Suurbier (rechtsback) werden als Nederlanders eerder genomineerd.

Dat heeft het medium bekend gemaakt. Andres Brehme, Paul Breitner, Antonio Cabrini, Giacinto Fachetti, Junior, Paulo Maldini, Marcelo, Nilton Santos en Roberto Carlos zijn de andere genomineerden naast Krol (op de foto rechts in actie tegen Willem van Hanegem).

Omdat er dit jaar geen Gouden Bal uitgereikt wordt, gaat het gerenommeerde medium in een uitgebreide verkiezing zoeken naar het beste elftal ooit. Ruim 170 voetbaljournalisten van over de hele wereld mogen hun stem uitbrengen op elf posities (4-3-3) om tot een beste team ooit te komen. Volgens FF gaat het niet om het aantal gewonnen prijzen, maar om de invloed, talent en klasse die de speler heeft (gehad). In december wordt het uiteindelijke elftal gepresenteerd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen