Onana, Tadic en Gravenberch in Ajax-basis, Klaassen op de bank

3 november 2020, 19:40   Bijgewerkt: 3 november 2020, 20:20

Ajax-trainer Erik ten Hag heeft zijn opstelling naar buiten gebracht voor het duel met FC Midtjylland in de groepsfase van de Champions League. Na alle coronaperikelen staan Andre Onana, Dusan Tadic en Ryan Gravenberch in de basisopstelling van de Amsterdammers. Davy Klaassen en Maarten Stekelenburg zijn alsnog ingevlogen en zitten op de bank.

Ook Zakaria Labyad zit bij de wedstrijdselectie, maar begint net als Klaassen en Stekelenburg - die nog later zijn ingevlogen dan Labyad - op de bank. Daar zit ook Lassina Traoré, omdat Ten Hag anders dan tegen Atalanta Bergamo voor een minder offensieve opstelling heeft gekozen en met Tadic als diepe spits begint. Ook Klaas-Jan Huntelaar, Jurriën Timber, Edson Álvarez, Sean Klaiber, David Neres, Klaas-Jan Huntelaar, Victor Jensen en Brian Brobbey beginnen als reserve.

Lees ook: Goedhart legt Ajax-situatie uit: "Overheid bepaalt"

Lang was Kjell Scherpen de enige sluitpost in de selectie van Ten Hag, maar Onana is toch fit bevonden en mag in actie komen in de derde wedstrijd in de groepsfase van de Champions League. Het toch invliegen van Maarten Stekelenburg maakt het totaal aantal keepers van Ajax in Denemarken 'gewoon' drie. 

Opstelling Ajax: Onana; Mazraoui, Schuurs, Blind, Tagliafico; Martínez, Gravenberch, Ekkelenkamp; Promes, Tadic en Antony

Opstelling FC Midtjylland: Andersen; Andersson, Sviatchenko, Scholz, Paulinho; Onyeka, Cajuste, Dreyer, Sisto, Mabil; Kaba

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen