Naam trainer Kuyt valt bij immer onrustig NAC Breda

14 juni 2021, 11:14

Het is zoals gebruikelijk weer eens onrustig bij NAC Breda. Maurice Steijn liep met die ploeg in de finale van de play-offs promotie naar de Eredivisie mis en wordt nu in verband gebracht met een exit. Dat heeft vooral te maken met zijn moeizame relatie met Ton Lokhoff.

Laatstgenoemde is de technische man bij NAC en leeft op zeer gespannen voet met Steijn. Het is een publiek geheim dat de trainer en de directeur een uiterst moeizame relatie hebben. Omdat NAC volgende week aan de voorbereiding begint, is het nog enigszins de vraag wie er volgende week als trainer bij zal zijn.

Volgens BN De Stem is de situatie tussen Lokhoff en Steijn 'onwerkbaar' geworden en daardoor is de kans groot dat er zal worden ingegrepen. De naam van Dirk Kuyt zingt nu rond bij de club uit Brabant. De oud-international was zondag in Breda, op uitnodiging van de rijke NAC-sponsor Karel Vrolijk van wie hij een rondleiding kreeg in het stadion. De voormalig buitenspeler zit na zijn vertrek bij Feyenoord zonder club.

'Ze zijn ouderwets gespot', schrijft het dagblad. 'Naar verluidt zou Kuijt zelfs gepolst zijn door Vrolijk om trainer van NAC te worden. Kuijt heeft sinds kort zijn hoogste trainersdiploma. De kans dat Lokhoff kiest voor een onervaren man als Kuijt wanneer Steijn zijn congé krijgt, lijkt echter uitgesloten.'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen