Solbakken: "Vervelend voor Van Gaal, erger als het De Jong was"

15 november 2021, 20:50

De Noorse bondscoach Stale Solbakken blikte maandagavond vooruit op het cruciale duel tussen Nederland en Noorwegen van dinsdagavond. In De Kuip zal zijn ploeg drie punten moeten pakken om kans te maken op directe plaatsing voor het WK. Solbakken zelf leek er tijdens zijn persconferentie vertrouwen in te hebben.

"Het wordt beslist over een wedstrijd en dus maken wij kans. Het was anders geweest als we twintig keer tegenover elkaar zouden staan", werd Solbakken geciteerd in de Noorse pers, doelend op het kwaliteitsverschil in het voordeel van Nederland.

Andersom was Louis van Gaal eerder al lovend over Noorwegen, waarbij hij vooral de teamgeest van het land bewonderde. "Dat is goed om te horen", reageerde de Noorse bondscoach. "We spelen al heel lang zo en het is mooi om door iemand met zo'n status geprezen te worden."

Dat Van Gaal in aanloop naar de kraker in een rolstoel is beland, is ook Solbakken niet ontgaan. "Ik denk dat de Nederlanders zich meer zorgen hadden gemaakt als De Jong in een rolstoel had gezeten", reageerde hij met knipoog. "Maar uiteraard wens ik hem een voorspoedig herstel toe."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen