'Dembélé voor 20 miljoen te halen: twee topclubs vechten'

31 januari 2022, 07:47

Plotseling wijst alles erop dat Ousmane Dembélé alsnog gaat vertrekken bij FC Barcelona. De Franse aanvaller stuurde de laatste weken steeds aan op contractverlenging, hoewel zijn werkgever meerdere malen aangaf niet aan zijn forse salariseisen te kunnen voldoen. Dembélé heeft twee clubs om uit te kiezen.

Dat melden diverse media, waaronder Foot Mercato. Hoe zat het ook alweer? Dembélé en FC Barcelona steggelen al maanden over een nieuw contract om een transfervrij vertrek van de aanvaller te voorkomen, maar het bleek tevergeefs. De buitenspeler eiste een salaris van veertig miljoen euro per jaar, terwijl Barça door de financiële problemen jaarlijks slechts tien miljoen euro kon neerleggen.

Barça zette de aanvaller vanwege zijn slechte meewerking uit de selectie en hoopte hem te verkopen. De club is bereid om fors verlies te lijden op de speler die in 2017 voor 105 miljoen euro werd opgepikt bij Borussia Dortmund. Barça wil ieder bod van twintig miljoen euro op de aanvaller accepteren en op die manier de mogelijkheid creëren om een spits te strikken.

Twee grootmachten zijn in de markt: aanvankelijk leek Paris Saint-Germain de beste papieren te hebben, maar plotseling probeert Manchester United de aanvaller voor de neus van PSG weg te kapen. United ziet in Dembélé een speler die de club weer terug aan de top kan gaan helpen.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen