Pechvogel Ansu Fati komende tijd wéér in lappenmand

21 januari 2022, 08:11

Pech blijft Ansu Fati achtervolgen. De negentienjarige aanvaller van FC Barcelona liep donderdagavond in het bekerduel met Athletic Bilbao (3-2 verlies na verlenging) een blessure op en verliet in tranen het veld. De eerste berichten over de ernst van de kwetsuur beloven weinig goeds.

Fati, die door een slepende knieblessure vorig jaar nauwelijks in actie kwam, werd tegen Athletic Bilbao na een uur binnen de lijnen gebracht door Xavi. Het einde van de wedstrijd haalde hij niet. Vroeg in de verlenging ging het mis voor de jonge aanvaller. Fati greep naar zijn hamstring en verliet geëmotioneerd het strijdtoneel.

Barcelona heeft via de officiële kanalen bevestigd dat Fati inderdaad kampt met een hamstringblessure. De club doet (nog) geen uitspraken over de duur van zijn afwezigheid. Spaanse media vermoeden echter dat Barça het vier tot zes weken moet stellen zonder de jonge aanvaller.

Zo is Fati opnieuw uit de roulatie. De aanvaller maakt eind september zijn rentree na een zware knieblessure en raakte een aantal weken later geblesseerd aan zijn hamstring. Net nu hij weer fit is, wacht hem een nieuw revalidatietraject.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen