Nederlandse clubs tegelijkertijd in actie in Conference League

25 februari 2022, 19:25

PSV, Feyenoord, AZ en Vitesse kennen hun aanstaande tegenstander in de Europa Conference League. De UEFA heeft inmiddels ook de speeltijden van alle achtste finales wereldkundig gemaakt. Op 10 maart komen Vitesse en Feyenoord én PSV en AZ tegelijkertijd in actie. Een week later is dat opnieuw zo.

Vrijdagmiddag werd PSV gekoppeld aan FC Kopenhagen, Feyenoord aan Partizan Belgrado, Vitesse aan AS Roma en werd bekend dat AZ stuntploeg Bodø/Glimt treft. Door het grote aantal overgebleven Nederlandse deelnemers, kunnen de wedstrijden van de clubs niet worden verdeeld.

Vitesse en Feyenoord trappen op 10 maart om 18.45 uur af en een week later om 21.00 uur. Ook PSV en AZ komen op hetzelfde tijdstip in actie: hun eerste duel is op 10 maart om 21.00 uur, de return, zeven dagen later, is om 18.45 uur.

Veronica en ESPN hebben de uitzendrechten voor de Conference League in handen. Eerstgenoemde zender kan de helft van de Nederlandse ontmoetingen uitzenden in de achtste finales, ESPN heeft de bevoegdheid om álle duels in het derde Europese toernooi uit te zenden.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen