Zirkzee steelt de show met magistrale omhaal bij Anderlecht

6 februari 2022, 20:25

Joshua Zirkzee was met twee doelpunten de grote man aan de kant van RSC Anderlecht, dat een 4-1 overwinning boekte op het Belgische KAS Eupen. De Nederlandse spits toonde daarmee andermaal zijn klasse en ontwikkelt zich stormachtig in de Jupiler Pro League. Zijn tweede goal toonde aan dat Zirkzee over een flinke portie zelfvertrouwen beschikt.

Zirkzee opende al na drie minuten de score, maar zorgde twintig minuten later voor het absolute hoogtepunt van de aanval. Met een omhaal liet hij de doelman van Eupen kansloos. Kort daarvoor had zijn ploeggenoot Christian Kouamé de score al verdubbeld namens Anderlecht, dat dankzij de overwinning steeg naar de vierde plaats op de ranglijst. Benito Raman bepaalde de eindstand uiteindelijk op 4-1.

De twintigjarige aanvaller, die dit seizoen door Bayern München wordt verhuurd aan Anderlecht, staat dit seizoen al op twaalf competitiedoelpunten. Bovendien bereidde de spits zes treffers voor. Zirkzee staat op de achtste plaats op de Belgische topscorerslijst, die met twintig treffers wordt aangevoerd door Union Saint-Gilloise-aanvaller Deniz Undav.

Rentree Danjuma

Arnaut Danjuma heeft na elf wedstrijden afwezigheid zijn rentree gemaakt bij Villarreal. De 25-jarige buitenspeler speelde eind november voor het laatst en zat sindsdien thuis met een blessure. Danjuma kwam op bezoek bij Real Betis een halfuur van tevoren binnen de lijnen en boekte een 0-2 overwinning.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen