Duel in Italië loopt volledig uit de hand: viermaal rood

12 september 2022, 00:30   Bijgewerkt: 11 september 2022, 23:52

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 11 september.

Vilhena schlemiel in bizarre slotfase tegen Juve; tik voor Bosz

Met een 0-2 achterstand bij rust moest Juventus vrezen voor een ongekende blamage tegen laagvlieger Salernitana. De Turijnse topclub herstelde zich echter op memorabele wijze en pakte uiteindelijk een punt. Bremer tekende in minuut 51 voor de 2-1, maar daar leek het bij te blijven. In blessuretijd schoot Leonardo Bonucci zijn ploeg naar een remise, nadat Tonny Vilhena knullig een strafschop veroorzaakte. Bonucci miste aanvankelijk, maar schoot uit de rebound alsnog raak: 2-2.

Feyenoord spoelt Europese kater weg met ruime zege in derby

Feyenoord heeft zondagavond in de Kuip laten zien een maatje te groot te zijn voor stadgenoot Sparta (3-0). Dankzij een uitstekende eerste helft met goals van Orkun Kökçü en Javairô Dilrosun kwam de ploeg van trainer Arne Slot eigenlijk geen moment in gevaar en speelde het de tweede helft professioneel uit. Zo herpakt Feyenoord zich dus goed na de verloren wedstrijd tegen SS Lazio in de Europa League (4-2) en zet het de goede start in de Eredivisie voort.

Tuchel geschokt door Chelsea-ontslag: "Ik ben er kapot van"

Thomas Tuchel heeft voor het eerst gereageerd op zijn ontslag bij Chelsea. De Duitse oefenmeester werd na een teleurstellende seizoenstart op straat gezet bij de Londense topclub, ondanks het feit dat hij de grootmacht twee jaar geleden nog naar de Champions League-winst gidste.

Van Bommel trots na superstart: "Dit is uitzonderlijk en historisch"

Mark van Bommel gaat momenteel door het leven als succescoach bij FC Antwerp. De Nederlandse oefenmeester boekte zondag alweer zijn achtste overwinning op rij in België en is nog altijd zonder puntenverlies. De coach was na afloop vooral trots op de prestatie van zijn elftal.

Beoordelingen Feyenoord: drie uitblinkers, één onvoldoende

Dankzij de 3-0 overwinning op stadsgenoot Sparta tankte Feyenoord zondagavond vertrouwen in aanloop naar de tweede groepswedstrijd in de Europa League. Het waren in de Kuip de middenvelders die uitblonken aan de kant van de thuisploeg. FCUpdate.nl zet de beoordelingen van alle spelers met minstens twintig minuten op een rijtje.