'Mohamed Ihattaren gearresteerd vanwege ernstige bedreiging'

22 november 2022, 18:34   Bijgewerkt: 22 november 2022, 19:08
'Mohamed Ihattaren gearresteerd vanwege ernstige bedreiging'

Mohamed Ihattaren is dinsdagmiddag gearresteerd door de politie in Utrecht. De 20-jarige profvoetballer, die tot kort geleden onder contract stond bij Ajax, wordt verdacht van ernstige bedreiging, zo meldt De Telegraaf.

De arrestatie zou hebben plaatsgevonden in een woning in Utrecht waar de voetballer op dat moment verbleed. Politieagenten in burger en in uniform zouden Ihattaren hebben overgebracht naar het politiebureau. De politie in Utrecht zelf bevestigt de identiteit van de voetballer niet, maar geeft wel aan dat een 20-jarig persoon is gearresteerd vanwege ernstige bedreiging.

Enkele bronnen die bij het onderzoek betrokken zijn zouden tegen de krant hebben bevestigd dat het inderdaad om Ihattaren gaat. Wie de voetballer precies bedreigd heeft is op dit moment nog onduidelijk. De politie gaat de exacte gebeurtenissen onderzoeken, tijdens dat onderzoek schatten bronnen van de Telegraaf dat het probleemkind van Ajax en Juventus tijdens dat onderzoek vast moet blijven zitten.

Nieuwe teleurstelling Ihattaren

Voor Ihattaren betekent de arrestatie een nieuw dieptepunt in zijn prille carrière. De afgelopen maanden kwamen er al de nodige negatieve berichten over het jeugdexponent van PSV in de media. Zo werd onder meer zijn auto in de brand gestoken, kwam hij in de problemen door contacten met mensen in het criminele milieu en werd zijn contract bij Ajax door deze zaken niet verlengd. 

Lees ook: Wesley Sneijder haalt uit naar Mo Nouri in Ihattaren-zaak

Reacties

Koempel
Link gekopieerd!
avatar

Je kunt een Marokaan wel uit Marokko halen, maar Marokko niet uit de Marokaan!

PPMS
Link gekopieerd!
avatar

Imbeciel. Alsof er geen blanke mensen bestaan die zich aan allerlei zaken schuldig maken. Je bent een eerste klas racist. 🤮🤮🤮

Zeeuwke
Link gekopieerd!
avatar

Inderdaad je hebt overal goede en minder goede mensen Marokaanen hebben hier slechte naam maar ze zijn niet allemaal hetzelfde ook wij nederlanders niet heb ooit collega uit Marokko gehad gewoon top collega

FelixVisser15
Link gekopieerd!
avatar

Weer een speler van Ajax die met de politie in aanraking komt , eerst een speler die een mes in een ander steekt , dan weer een die losse handjes heeft en nu weer een die mensen bedreigd , dan is er ook nog het onbetamelijk gedrag van Overmars en een assistent trainer , het lijkt wel of er een vloek op Ajax ligt en waar crimineel gedrag schering en inslag is .

Charvalanta
Link gekopieerd!
avatar

de boom met vruchten word gestenigd

Zeeuwke
Link gekopieerd!
avatar

Komt door zijn opleidingsclub even vergeten waar dat was !

Bigideas
Link gekopieerd!
avatar

Heeft hij gedreigd weer een bekend iemand te vragen om zijn voetbal carrière weer op de rit te krijgen?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen