'Huntelaar woensdag in gesprek met Galatasaray over Turks talent'

18 april 2023, 14:52   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Klaas-Jan Huntelaar heeft volgens Le Marke Sports woensdag namens Ajax een gesprek met de vertegenwoordigers van Galatasaray over het Turkse talent Kerem Aktürkoglu. Vrijdag bekeek de manager van Ajax al de wedstrijd tegen Kayserispor en daar liet de jonge buitenspeler met een goal en twee assists een goede indruk achter. 

Volgens het Turkse medium heeft Ajax een bod van vijftien miljoen euro in gedachten, maar Galatasaray verlangt twintig miljoen euro van de Amsterdammers. Hierover gaan de twee clubs woensdag in gesprek om misschien wel tot een compromis te maken. 

Artikel gaat verder onder video

Huntelaar was niet alleen voor Aktürkoglu in Turkije bij de wedstrijd van Galatasaray, maar ook om Victor Nelsson en Sacha Boey te scouten. Aktürkoglu is dit seizoen al goed voor negen doelpunten en zes assists in alle competities en is voor het tweede seizoen op rij basisspeler bij de huidige koploper van de Süper Lig. 

Ajax is dus druk bezig met het versterken van de selectie voor het aankomende seizoen. Vorige week kwam al naar buiten dat de Amsterdammers naar verluidt belangstelling hebben voor oud-jeugdspeler Julian Rijkhoff. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

JOKKER
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ajax gaat weer mis kopen halen uit Turkije wat een onzin ajax heeft al veel mis kopen rond lopen en bejaarde spelers keepers tadic en al die zomer mis kopen van vorig jaar hou met deze spelers te halen kyk in eigen jeugd opleiding

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen