Nieuwe crisis bij Vandaag Inside? 'We moeten kijken of we er maandag zijn' 😱

1 april 2023, 15:46
Nieuwe crisis bij Vandaag Inside? 'We moeten kijken of we er maandag zijn' 😱

Er lijkt weer sprake van spanning bij Vandaag Inside. Vrijdagavond hing een ijzige sfeer in de studio toen het ging over de komst van Mark Rutte bij het praatprogramma. René van der Gijp sprak zijn onvrede uit over de 'belachelijke' manier waarop de premier werd behandeld door Wilfred Genee en Johan Derksen.

Genee deed met politiek journalist Merel Ek een nabespreking van de uitzending en leek toe te geven dat er een gespannen sfeer is. Hij wilde daar niet te veel over uitweiden en was vooral aan het lachen. "Ik heb de indruk dat de mensen die hier wat langer werken heel goed voelen wat ik bedoel", lachte hij. "Laten we gewoon kijken of we er maandag weer zijn. Dat is altijd het belangrijkste dan." 

Rutte keert op woensdag terug bij het praatprogramma. Van der Gijp dreigde die uitzending te laten schieten als Derksen op dezelfde manier omgaat met Rutte. De normaal zo goedlachse analist vond het storend dat Derksen 'veertien keer' opriep tot het aftreden van de premier; zelf vond Derksen dat hij zich 'niet raar' opstelde. 

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+
Meer over:
  • Vandaag Inside
  • Johan Derksen
  • René van der Gijp
  • Wilfred Genee

Reacties

Hebjehemweer
Link gekopieerd!
avatar

Weer even een toneelstukje opvoeren voor de media aandacht en de kijkcijfers. Niemand gaat natuurlijk voor zijn plezier naar Mark Rutte kijken.

Jozo
Link gekopieerd!
avatar

Gijp heeft gelijk, dit was n onbeschofte benadering van onze premier. Iedereen kan zeiken en zeuren, goed doe je het nooit, het zijn nu eenmaal gtst. En de promotie voor BBB is nu wel genoeg geweest, kijken wat hun “aan gaan richten” bouw plat, alles plat let op! Wat zullen we Mark nog gaan missen, mocht hij eventueel op gaan stappen…..

Koempel
Link gekopieerd!
avatar

'Onze premier', die psychopaat die Nederland uitverkoopt aan Europa? Die ons geld weggeeft aan derdewereldlanden? Die zieke gast? Echt alles is beter dan Rutte!!! Deze man had allang verbannen moeten worden wegens hoogverraad.

Hans
Link gekopieerd!
avatar

Klopt hellemaal wat moet rutte daar doen de lul behanger ik zou ook weg blyven studio

RespectNietmeteenSchelden
Link gekopieerd!
avatar

Mooi die crisis. Hopelijk wordt de sfeer ijziger dan het weer nu.....spannend.

Pete17171
Link gekopieerd!
avatar

Goed van René was geen respect voor onze Minister-President, ben benieuwd wie zijn opvolger gaat worden zal niet makkelijk zijn om in zijn voetsporen te treden al is duidelijk niet altijd alles goed gegaan de verantwoordelijkheid heeft hij zeker, maar beleid is niet makkelijk met meerdere coalitie partijen, is te makkelijk een man de schuld van alle fouten te geven, met de helft minder partijen in de tweede kamer zou regeren stuk makkelijker zijn, te veel splinter partijen is een grote oorzaak van niet vlot kunnen regeren

BollaReus
Link gekopieerd!
avatar

Ik zit zo maar te denken na dit artikel gelezen hebbende. Stel dat in de plaats van Rutte, mevrouw Kaag of Hoekstra of Henk Kamp die avond te gast was, zou René dan ook zo gereageerd hebben ? Volgens mij is Rutte niet het probleem, maar achter de schermen er meer aan de hand is tussen Derksen en Gijp als ik terug denk aan de Coronadiscussies tussen beiden.

1
Roell
Link gekopieerd!
avatar

Ik ben ook geen fan van Rutte, maar met z'n drieën inhakken op 1 persoon is totaal respectloos. Derksen kwam daarbij wel oprecht over, maar Genee zat er alleen maar voor de sensatie. Ik geef van der Gijp groot gelijk!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen