'Ontevreden Cristiano Ronaldo gooit knuppel in het hoenderhok en wil snel weg bij Al-Nassr'

2 mei 2023, 17:20   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Cristiano Ronaldo is ontevreden bij Al-Nassr. De Portugese aanvaller lijkt naast de prijzen te grijpen dit seizoen en dat is voor de 38-jarige spits een reden om een vertrekwens naar buiten te brengen. Een terugkeer naar Real Madrid lonkt, maar niet als voetballer.

Dat bracht El Nacional vorige week naar buiten. ‘Cristiano Ronaldo houdt het niet lang meer uit in Saoedi-Arabië’, voorspelde het dagblad. Het zou voor de aanvaller heel moeilijk zijn om zich aan te passen aan het Arabische land, met een veel meer gesloten cultuur dan in Europa het geval is. Ook de taalbarrière zorgt voor problemen bij Ronaldo, die daardoor niet volledig goed heeft kunnen aarden.

Artikel gaat verder onder video

De sportieve prestaties zullen ook niet helpen: in het begin greep hij naast de Super Cup met Al-Nassr en inmiddels lijkt ook de titelstrijd een verloren zaak. Vorige week werd het ook uit de beker gegooid door Al-Wehda, een laagvlieger uit de Saudi Premier League. Daarin is de achterstand op koploper Ittihad FC drie punten en bovendien heeft Al-Nassr al een wedstrijd meer gespeeld.

Ondanks zijn gigantische salaris van naar verluidt 200 miljoen euro per jaar en het feit dat trainer Rudi Garcia op zijn voorspraak werd ontslagen, is Ronaldo dus ongelukkig bij Al-Nassr en heeft hij intern al aangegeven te willen vertrekken. Hij heeft zijn wens gedeeld om terug te keren naar Madrid, waar hij zijn huidige vrouw Georgina Rodríguez heeft ontmoet. Zelf heeft hij ook heimwee naar de hoofdstad van Spanje.

Een terugkeer als voetballer zit er echter niet in, omdat een rentree op het veld al werd tegengehouden door president Florentino Perez en trainer Carlo Ancelotti. Atlético Madrid had ook belangstelling, maar uiteindelijk kwam ook die transfer er niet en moest hij het eerste half jaar nog bij Manchester United blijven. Preses Perez zou Ronaldo ditmaal wél willen terughalen naar Real Madrid, maar niet als voetballer. Hij kan aan het werk als niet-spelend ambassadeur van De Koninklijke of kan een rol krijgen in het technische bestuur: als speler is een terugkeer niet aan de orde. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Bigideas
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nou, dan ben ik toch ook benieuwd naar de uitleg van onze vriend, liefst toegelicht in een interview met Piers Morgan, hoe het toch kan dat de Grote CR7, die in de absolute Europese top bepalend is geweest, er niet in geslaagd is de titel in de wacht te slepen in deze competitie. Zou het misschien kunnen dat ten Hag het toch goed gezien had toen hij hem verzocht op te zouten bij United? Ja hè?

paardenlul
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

ja hoor ten hag heeft het goed gezien, en heeft hem goed met weghorst vervangen. Ben je gek ten hag heeft het beste uit ronaldo moeten halen was man united nu tenminste nog in de europa league. weghorst is een grote flop

Bigideas
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik zeg toch ook niet dat het een goed idee was om Weghorst te halen? Wel om Ronaldo weg te sturen. Daar wordt je team niet (meer) beter van. En dat was een paar jaar terug natuurlijk anders.

Voetbalfanaat
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Enerzijds een fantastische voetballer, anderzijds een gigantische egotripper dat is Ronaldo. Hij heeft altijd veel vedette neigingen gehad. Bij Real geslaagd maar dat kon ook niet anders met spelers als Modric om hem heen. Bij United en Juventus kreeg hij het niet voor elkaar en als het dan niet loopt is hij een irritant zeikertje met zijn huil gedrag en roepen om kaarten voor de tegenstander. Ten Hag heeft er goed aan gedaan om met hem te breken omdat hij een stoorzender in de selectie was getuige het weigeren om in te vallen en dat beruchte interview met die Morgan. Het wordt tijd dat hij met voetbalpensioen gaat.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen