'PSV wil Feyenoord aftroeven en doet op korte termijn miljoenenbod'

18 mei 2023, 19:08   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Zodra PSV zeker is van de tweede plaats in de Eredivisie, leggen de Eindhovenaren een bod op Ricardo Pepi (20) neer bij FC Augsburg. Dat schrijft cluwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad donderdagavond. De Amerikaanse spits maakt dit seizoen indruk bij het gedegradeerde FC Groningen en staat naar verluidt ook in de belangstelling van Feyenoord.

Als PSV komende zondag in eigen huis wint van sc Heerenveen, dan kan de tweede plaats de ploeg van Ruud van Nistelrooij niet meer ontgaan. Daarmee zouden de Eindhovenaren zich ook direct plaatsen voor de voorronde van de Champions League. Volgens de lokale krant zou dat het startsein betekenen voor een serieuze poging om Pepi los te weken van zijn Duitse werkgever.

Artikel gaat verder onder video

Elfrink weet bovendien te melden dat Augsburg "zeker nog zo'n tien à elf miljoen euro" zou verlangen voor Pepi, waarvoor de club in januari 2022 nog ruim 16 miljoen neertelde. "De verwachting is niet dat PSV direct zo'n bod gaat doen, maar eerst gaat proberen om hem voor miljoenen minder aan te trekken", schrijft Elfrink. 

Met het mogelijk binnenhalen van Pepi troeft PSV landskampioen Feyenoord af. De Rotterdammers spraken naar verluidt al met Augsburg over Pepi, maar zijn volgens Elfrink "iets terughoudender dan PSV, afgaand op geluiden rondom de speler." Bovendien lijkt ook Pepi zelf wel oren te hebben naar een stap naar Eindhoven. "Pepi zelf staat open voor PSV en ziet in het Philips Stadion een goede kans om zich door te ontwikkelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Klantenservice
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Logisch als hij naar PSV zou neigen. Hij weet dat hij Gimenez, die ook jong is, niet uit de basis zal spelen. Dus zal hij de strijd aan moeten gaan met Danilo voor 2e spits. Met altijd de kans om 3e spits te worden. Bij PSV heb je Luuk de Jong, op leeftijd en niet meer wat hij was. Hij heeft daar dus meer kans op speeltijd.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Pepi is gewoon te duur voor de kwaliteiten die hij heeft. Laat psv maar betalen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen