De Oranjezomer keert terug op televisie: dit is alles wat je erover moet weten

23 juni 2023, 12:57   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

De Oranjezomer keert vanaf 3 juli terug op televisie. De talkshow is vanaf dan op doordeweekse dagen om 21.35 uur te zien op SBS 6. Hélène Hendriks gaat de reeks presenteren. Zij neemt het stokje over van Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen, die in augustus terugkeren met Vandaag Inside.

Hendriks zal vanaf het Kasteelplein in Breda met wisselende gasten het actuele (sport)nieuws doornemen. Eerder werd al bekend dat Robert Doornbos, Merel Ek, Jan Mulder en Estavana Polman zijn gestrikt als gasten. Aan dat lijstje kunnen nu de namen van Özcan Akyol, Rutger Castricum, Fidan Ekiz, Youri Mulder, Raven van Dorst, Sam Hagens, Jan de Hoop, Frank Evenblij en Filemon Wesselink worden toegevoegd.

Artikel gaat verder onder video

Noa Vahle gaat als 'razende reporter' geregeld verslag doen vanaf verschillende locaties. Daarnaast zal de dochter van Linda de Mol zo nu en dan, zoals ze ook bij Vandaag Inside doet, plaatsnemen aan de bar. 

Meemetoranje.nl is vernieuwd: scoor hier een gratis poloshirt of sjaal!

Meemetoranje.nl is vernieuwd: scoor hier een gratis poloshirt of sjaal!

  • GRATIS
It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De meesten van de gasten zijn inlikkers, de kortste weg voor roem rijkdom en bekendheid. Steeds met elkaar eens, geen tegenspraak etc.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen