Ajax-fans pleiten na dit moment op de training massaal voor nieuwe aanvoerder

26 juli 2023, 22:23   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Ajax

Supporters van Ajax zijn in de voorbereiding op het nieuwe seizoen volledig overtuigd geraakt van Branco van den Boomen. De deze zomer van Toulouse overgekomen middenvelder maakte dinsdag bijvoorbeeld een uitstekende indruk in de oefenwedstrijd tegen SpVgg Unterhaching (5-3 overwinning) en was ook op de training van woensdag in positieve zin aanwezig. 

Ajax publiceert woensdagavond een video van 1 minuut 29 waarin Van den Boomen wordt gevolgd op de training. Een microfoon langs het veld legt de communicatie van de 28-jarige middenvelder vast. Van den Boomen is verbaal aanwezig op het veld en coacht zijn teamgenoten volop. Dat leidt tot groot enthousiasme onder de supporters van Ajax

In de commentsectie onder de video wordt Van den Boomen massaal bewierookt en getipt als nieuwe aanvoerder van de Amsterdammers. Trainer Maurice Steijn wees na het vertrek van Dusan Tadic naar Fenerbahçe nog geen nieuwe aanvoerder aan, maar voor de fans van Ajax zijn de leiderskwaliteiten van Van den Boomen onmiskenbaar en zou de controleur een uitstekende kandidaat zijn. 

Klik op de tekst van de tweet om doorgeleid te worden naar de video op Twitter.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Paulito
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Goede keuze, is een Nederlander, verbaal sterk, coachend en gaat een basis plaats krijgen. (Davy Klaassen gaat afvallen, kan het niet meer belopen maar is een supersub die belangrijk kan zijn met een goal) Berghuis de tweede aanvoerder.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen