Ajax neemt plaats op tribune en ziet Gustaf Lagerbielke dure gele kaart pakken

17 juli 2023, 00:08   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Scouts van Ajax zaten zondag op de tribune bij de wedstrijd tussen IF Elfsborg en IFK Göteborg (1-1), zo weet Expressen. Volgens de Zweedse krant ging de aandacht uit naar Gustaf Lagerbielke, een 23-jarige centrale verdediger van Elfsborg.

Lagerbielke deed de hele wedstrijd mee. Hij kreeg een gele kaart omdat hij voormalig PSV'er Marcus Berg een duw gaf bij een opstootje en is daardoor geschorst voor de volgende competitiewedstrijd tegen Djurgårdens IF.

Artikel gaat verder onder video

Dat is een gemis, want Lagerbielke is dit seizoen een vaste waarde bij Elfsborg, nadat hij vorig seizoen nog werd verhuurd aan competitiegenoot Degerfors IF. Lagerbielke speelde dit seizoen dertien competitieduels en scoorde daarin twee keer.

Na afloop van de wedstrijd werd de verdediger op de hoogte gesteld van het feit dat Ajax voor hem op de tribune zou hebben gezeten. Dat vond hij mooi om te horen, maar Lagerbielke benadrukte dat zijn focus bij Elfsborg ligt.

"Ik wist het niet, maar daar moet je ook niet mee bezig zijn. Het is een teken dat je goed bezig bent, maar ik focus me daar niet op. Mijn focus ligt bij Elfsborg en alle belangrijke wedstrijden die eraan komen. Ik heb niets gehoord over concrete interesse", maakte de Zweed duidelijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

DIESEL72
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ajax geen goede spelers in jeugd opleiding Ajax koopt maart dure spelers uit het buitenland in plaats dat ze eigen jeugd spelers gaan gebruiken

Hijreageertaltijd
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Geacht Hans Elk jaar worden er spelers bij Ajax Feijenoord psv weg gekocht dus om elk jaar eigen spelers op te leiden lijkt me een beetje te mooi om waar te zijn en daar is ook niet tegen op te boksen qua club dus niet van die onnozele berichten plaatsen Maar dat ze meer eigen jeugd een kans mogen geven dat ben ik met je eens maar geen club waar dan ook bestaat nog elk nieuw seizoen uit eigen jeugd als ze steeds leeg worden gekocht

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen