'Feyenoord overtreedt regels van UEFA met Europees uitshirt'

1 juli 2023, 20:52   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Na de lancering van het nieuwe thuistenue wil Feyenoord ook het Europese uittenue voor komend seizoen presenteren. Dat kan echter nog niet, want volgens 1908.nl zijn er wat kleine obstakels waar een antwoord op gevonden moet worden.

Vorige maand lekte via 1908.nl al een eerste afbeelding van het Europese shirt uit. Daarop was een afspiegeling te zien van de stadsplattegrond van Rotterdam. Formeel is dat niet toegestaan: het shirt mag geen 'beelden, illustraties of andere symbolen' bevatten.

Artikel gaat verder onder video

Een ander punt: de aanwezigheid van rugsponsor Prijsvrij Vakanties. Conform de UEFA-reglementen mogen shirts in Europese toernooien niet bedrukt zijn door een back-of-shirt-partner. Het is dus nog de vraag hoe de achterkant van het shirt eruit gaat zien als Feyenoord aantreedt in de Champions League.

Feyenoord presenteerde zaterdag het nieuwe thuisshirt, waarop Prijsvrij Vakanties wel prijkt op de achterkant. Verder wil de club nog een donkerblauw uittenue, een primair wit/secundair groen uittenue presenteren en dus ook het Europese shirt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ach ja de uefa . Belachelijke corrupte bende met 0 verstand van voetbal . Zelfs over een shirt maken ze zich druk. Maar echte voetbalzaken !!. Als het maar geld oplevert

familieharbers03
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

goh competitie is nog niet begonnen of die kut uefa heeft alweer commentaar!! corrupte organisatie!! zal wel weer de 1e boete worden van de vele!

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat dus ze willen weer geld vangen . Dat doe ze over de rug van clubs als feyenoord . Met dat vuurwerk etc ook . Idd regels zijn regels ,maar dan wel voor iedereen . En dat gebeurd niet

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen