Klopp hakt belangrijke knoop door en heeft geweldig nieuws voor Virgil van Dijk

31 juli 2023, 19:32   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Virgil van Dijk is door manager Jürgen Klopp aangewezen als de nieuwe aanvoerder van Liverpool. Klopp moest na het vertrek van Jordan Henderson op zoek naar een nieuwe captain en heeft niet lang na hoeven denken. Bij afwezigheid van Van Dijk zal Trent Alexander-Arnold de aanvoerdersband dragen.

"Dit is een moment van trots voor mij, mijn vrouw, kinderen en familie. Het geeft een speciaal gevoel en ik kan het nu eigenlijk nog niet beschrijven. Maar het moge duidelijk zijn dat ik erg trots ben", aldus Van Dijk op de website van Liverpool. "Ik ben natuurlijk ook aanvoerder van Oranje, dat is ook een grote eer. Ik zal er alles aan gaan doen om te zorgen dat mensen trots kunnen zijn op mij en de club."

Artikel gaat verder onder video

De uitverkiezing van Van Dijk komt niet helemaal uit de lucht vallen. De ex-speler van FC Groningen, Celtic en Southampton is al jaren een vaste waarde bij Liverpool. De 32-jarige Bredanaar heeft inmiddels vijfenhalf seizoen achter de rug op Anfield. De teller qua wedstrijden staat al op 222 en Van Dijk heeft zeven prijzen op zijn naam staan. De captain van Oranje won met zijn club onder meer de Premier League en Champions League.

De kersvers aanvoerder van Liverpool weet echter ook dat er werk aan de winkel is. Vorig seizoen kenden the Reds namelijk een zeer teleurstellend seizoen en werd de club slechts vijfde. "Het ontbrak ons aan consistent voetbal. Iedereen wil nu iets recht gaan zetten. We weten dat we samen moeten knokken voor de club en de fans. Hopelijk kunnen we dat snel laten zien", besloot Van Dijk zijn eerste praatje als captain.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

MarcoDieBasta
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Was te verwachten en gewoon verdiend. Virgil komt hopelijk weer op dat niveau dat hij als onpasseerbaar wordt gezien en de pitsen het wel nalaten om maar 1 poging te proberen. Voor zijn knieprobleem was Virgil dat namelijk

vleermuis
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

ah virgil van dijk vin dik wel goed maar soms denk ik dat er niet meer in zit als t wk voor clubteams met liverpool toen wijnaldum er ook nog speelde..maarja gewoon lekker nog een keer proberen..misschien zit er met oranje ook nog een prijs in..

gtsb
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Oranje gaat geen enkele prijs winnen

gtsb
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Als liverpoolfan vind ik dit vreemd . Laat v dijk eerst maar eens zien ,dat hij weer op zijn niveau zit van meer dan een jaar geleden . Maar goed aan de andere kant wie moet het dan doen . Alle oudere spelers zijn weg en iemand als alexander arnold is daar nog niet klaar voor

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen