Rulli blundert enorm: Ajax verliest met 3-1, fans komen met duidelijke wens

29 juli 2023, 16:53   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Ziggo Sport

Ajax is tegen een nederlaag aangelopen in de oefenwedstrijd tegen FC Augsburg. De ploeg van Maurice Steijn verloor met 3-1 in de WWK Arena. Met name doelman Gerónimo Rulli speelde ondermaats.

Het optreden van Rulli kan gerust als horrorwedstrijd worden bestempeld, want hij speelde een negatieve hoofdrol bij alle tegengoals. Allereerst leidde hij met een blunder 1-0 in: de keeper liet na om een voorzet simpel uit de lucht te plukken. Brian Brobbey zorgde na de pauze voor de gelijkmaker vanaf de strafschopstip, nadat hij zelf werd getorpedeerd in het strafschopgebied.

Vervolgens resulteerde weifelend optreden van Rulli in de 2-1. Na een diepe pass van Arne Maier verliet Rulli zijn doel, om vervolgens te beseffen dat hij niet op tijd bij de bal kon komen. Hij werd in de korte hoek geklopt door Sven Michel. Niet veel later veroorzaakte Rulli met een onhandige overtreding op Michel een penalty, die werd benut door Michel zelf.

Op Twitter reageren supporters van Ajax meteen: veel fans willen zo snel mogelijk een nieuwe keeper zien.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

haike
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

goede keeper ik zou hem houden en gewoon 1e keeper maken en laten!

dilima1966
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als ajax het nu niet inziet Dat rulli totaal ongeschikt is En in het rijtje thuis hoort Scherpen lamprou van leer Weg er mee Het is niet wat en het wordt niet wat Andries noppert halen Niet alleen de keeper Dit team wordt een grote mislukking In de competitie en Europese voetbal zo als er niets gebeurd Ik hoor het legioen al zingen rot op bestuur

Koempel
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Legioen moet zijn alle successupporters.

Onno
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Jaaaah, het Legioen! De man heeft het gedaan. Het is een oefen wedstrijd, er kan nog veel gebeuren.

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gewoon slecht, de grootste keepers hebben ook wel eens zo een wedstrijd er tussen zitten. Kijk waar Onana nu speelt, die had regelmatig zo een wedstrijd.

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Beter voor Ajax dat hij een foutje nu maakt in een oefenwedstrijd dan in een echte wedstrijd. Lekker voor zijn zelfvertrouwen is het echter niet.

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik had Ajax veel winstpartijen en ook verlieswedstrijden zien spelen, maar vanmiddag was na Anderlecht de druppel...... Ik snap niet dat ze bij Ajax niet willen inzien dat: Taylor, het arrogante nonchalante "toptalentje" helemaal niet bij de A1-selectie thuishoort. meneer Kenneth grossiert in slechte passes en een onnodig hakje hier en daar, hij is één van de enkele andere dissonanten, weg met hem Brobbey, die Kluivert met kaatsballen wil doen vergeten. Deze Brobbey is een waardeloze speler, weg met hem. Brobbey is noch een spits noch een Ajax-niveauspeler. Aertsen, is niveau rechterrijtje club. Rulli, weg met hem. Waarom ging Gorter niet de 2e helft keepen om vertrouwen en spelritme op te doen ? Dit Ajax is van de Hoofdstedelijke trots verworden tot een provincieclubje met een kleine begroting. In de ED zal dit Ajax ineenstorten en het lachertje van de EL worden. Ik hoopte dat Augsburg met grotere cijfers ging winnen, afleren die hap. Brrrrr.....

Ajeto!
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

U wilt de hele selectie verkopen of dumpen. Ik denk dat er zelfs vanuit het Amsterdamse Frikadellen Bos zelfs geen interesse is in ook maar 1 speler. En 12 augustus is al snel. Dan moeten er wel 11 staan om klop te krijgen van Heracles

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Van mij het gebeuren, ik ben die traagheid en het onvermogen van Ajax om spelers te scouten meer dan zat. Het geld is er wel, maar de scouting is waardeloos. Ook irriteert het mij dat er geen gebruik van hun eigen talentjes zoals Kalokoh, Misehouye wordt gemaakt.

dilima1966
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als Julie denken dat rulli het beter gaat doen
vergeet het maar vorige seizoen competitie en champignons ook een drama Het is niets en wordt niets

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen