'Serieuze zorgen' rondom Karim Rekik: 'Het kan volledig klappen'

19 juli 2023, 19:21   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Het is nog geen uitgemaakte zaak dat Karim Rekik naar Al-Ittifaq gaat. Volgens journalist Fabrizio Romano zijn er 'serieuze zorgen' vanuit de club, al is het niet bekend waarover precies. Wel gaat Al-Ittifaq zich versterken met Jordan Henderson, zo weet Romano.

"Ik begrijp dat er serieuze zorgen zijn vanuit de club rondom de komst van Karim Rekik, ondanks het mondeling akkoord van een paar dagen geleden", schrijft Romano op Twitter. "Als over de cruciale punten geen duidelijkheid komt, dan kunnen de onderhandelingen met Rekik en Sevilla in het water vallen."

Artikel gaat verder onder video

Henderson
De journalist maakt wel bekend dat Al-Ittifaq akkoord is met Liverpool over de komst van Henderson, die zelf ook al een akkoord heeft bereikt met de Saudische club over een driejarig contract. Hij kan bij de club gaan samenwerken met zijn oude ploeggenoot Steven Gerrard, die als trainer werkzaam is bij Al-Ittifaq. De Saudische club betaalt een bedrag van 13,85 miljoen euro, plus bonussen.

Liverpool dreigt niet enkel Henderson, maar ook Fabinho kwijt te raken aan de Saudi Pro League. De Braziliaanse middenvelder staat bovenaan het verlanglijstje van Al Ittihad, dat zich deze zomer al versterkte met Karim Benzema, N’Golo Kanté én Jota. Fabinho moet de volgende ster worden voor de ploeg van trainer Nuno Espirito Santo. Hij zou inmiddels benaderd zijn, maar volgens Romano deed Al-Ettifaq nog geen formeel bod.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Leuk, maar de man op die foto is Rafa Mir.

ThommZzz
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Van hem begrijp ik het wel. Nog een paar jaar poen scheppen na een mooie carrière. De rest, geen instelling, mentaliteit en kiezen voor het snelle geld. Ga maar allemaal, kom niet meer terug!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen