Supporters van Hammarby komen met dreigend bericht voor FC Twente

29 juli 2023, 17:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Een supportersgroep van Hammarby IF heeft het vuurtje alvast opgestookt voor de returnwedstrijd tegen FC Twente. De supportersgroep van de club uit Stockholm heeft een oproep gedaan: supporters van Twente zijn niet welkom in de Zweedse hoofdstad.

"Twente not welcome", staat op de afbeelding. "Stay away." Op de poster staat ook een afbeelding waarop een FC Twente-fan wordt achternagezeten door de 'groenen' van Hammarby. Na de eerste ontmoeting van donderdag in Enschede gingen supporters van beide clubs met elkaar op de vuist.

Artikel gaat verder onder video

Algemeen directeur Paul van der Kraan van Twente heeft al aangegeven dat het mogelijk is dat er helemaal geen supporters in het stadion van Hammarby mogen. Ondertussen heeft Hammarby alle kaarten geblokkeerd voor de thuisvakken die door Nederlandse supporters zijn gekocht.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

wilhelm
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Word het niet hoogtijd dat van hogerhand word in gegrepen . Je moet zo'n club die het voor vele clubs gewoon verpesten meteen royeren, als men van te voren dit al duidelijk maken ben je eigenlijk niet goed bij je verstand . Het gaat hier gewoon om dat je het hele voetbal wat zo mooi is kijk maar naar W.K .dames totaal verpesten En ik geef mede de club leiding hier ook schuld aan heeft . W.M.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen