Valentijn Driessen kan WhatsApp-bericht niet geloven: 'Het is Ajax-onwaardig'

28 juli 2023, 17:52   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots/De Telegraaf

Valentijn Driessen is verbijsterd door de manier waarop de tijdelijke aanstelling van Edmond Claus als hoofd jeugdopleiding bij Ajax bekend werd gemaakt. Eerder deze week schreef De Telegraaf dat de tijdelijke promotie intern werd gecommuniceerd door middel van een WhatsApp-bericht vanaf Kreta. Dat bericht kwam van Casimir Westerveld, hoofd ontwikkeling bij Ajax.

In de podcast Kick-Off wordt het nieuws besproken door journalisten Valentijn Driessen en Mike Verweij. "Mike, het is toch tekenend wat jij schreef over het hoofd opleidingen…", zegt Driessen. "Dat je gewoon geen hoofd opleidingen kunt vinden en een appje stuurt naar iedereen: we gaan in deze constructie verder met Claus, die promoveren we tijdelijk tot hoofd opleidingen. Het is toch Ajax-onwaardig, man. Echt. Ik begrijp er echt helemaal niks van."

Artikel gaat verder onder video

Volgens Verweij, clubwatcher van Ajax namens De Telegraaf, is de communicatie niet goed. " Zeker bij een club als Ajax, waar de jeugdopleiding je levensader is, is het belangrijk dat je hoofd opleiding, trainer en hoofd scouting korte lijnen hebben met je directeur voetbalzaken. Dat dat niet gebeurt, en er een jaar de tijd wordt genomen om een hoofd jeugdopleidingen te vinden… Ik denk dat dat heel kwalijk is voor Ajax. "

De krant publiceerde eerder al wat er in het appje van Westerveld te lezen was. "Na een zorgvuldig proces hebben we een poosje geleden de knoop doorgehakt hoe wij komend seizoen de positie van HJO (hoofd jeugdopleiding, red.) willen invullen. Wij willen langer de tijd nemen om het proces voor deze positie optimaal te laten zijn. Zodoende kwamen we snel en logisch bij Edmond Claus terecht", klonk het.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

ToniMacaroni
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Deze club wordt door een stelletje nit-witten helemaal kapot gemaakt en de fans staan erbij en kijken ernaar. Hoe heb ik genoten van het Ajax van de jaren 70..om 8 uur uit bed gehaald worden door mijn vader (als mannetje van een jaar of 10)..en na de europa cup finale weer snel naar bed..jaar in jaar uit..En nu...het is 1 groot drama in Amsterdam. Sneu..

Koempel
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Successupporter!

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik doe elke keer mijn best, maar ik kan die kop van Valentijn nooit waarderen, hij lijkt op een mislukte pannekoek. Hij zou heel goed passen in B.en B. Vol Liefde.

Koempel
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat wil ik geen enkele vrouw aandoen, dit lelijk stuk nageboorte.

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Content van de Telegraaf: Maandag: Ajax is k"t Dinsdag: Ajax is k"t Woensdag: Ajax is k"t Donderdag: Ajax is k"t Vrijdag: Ajax is k"t Weekend: Azijn aanvullen

Stonecity
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Haha, Valentijntje die door zijn eigen collega geïnterviewd wordt, want wie anders wil hem nog interviewen. Verweij mag natuurlijk alleen maar mee huilie huilie. Peppie en Kokkie bij elkaar, wat een grap

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen