'Ajax is West Ham United te snel af en plukt talentvolle aanvaller weg bij Manchester City'

1 augustus 2023, 17:55   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Ajax lijkt zich op korte termijn te gaan versterken met Carlos Borges. De talentvolle aanvaller van Manchester City leek op weg naar West Ham United, maar Ajax plukt de Portugees voor de neus van the Hammers weg. Dat nieuws wordt dinsdagavond gebracht door de Italiaanse transferspecialist Fabrizio Romano.

De negentienjarige Borges maakte nog geen minuten in de hoofdmacht van City. Toch liet hij zich wel gelden in de Youth League. Zijn spel was opgevallen bij West Ham, dat hem graag naar Londen had gehaald. Dat leek ook te lukken, maar Romano weet dat Ajax daar een stokje voor gestoken heeft. De Amsterdammers hebben zich gemeld bij the Citizens en zijn tot een akkoord gekomen.

Artikel gaat verder onder video

Borges is een linksbenige vleugelspeler, die vooral vanaf de linkerflank speelt. Romano weet dat hij zich spoedig in Amsterdam gaat melden voor zijn medische keuring. Dat bevestigen bronnen rond Ajax aan de Italiaan. Borges ligt nog tot medio 2024 vast bij City. Volgens het Algemeen Dagblad wordt Borges gekocht en gaat hij tekenen voor vier of vijf jaar. Eerder kwamen Branco van den Boomen en Benjamin Tahirovic al naar Ajax.

Borges speelde zijn wedstrijden vorig seizoen voor de beloften van City. Daarmee kwam hij uit in de Premier League 2. Hij was in 24 wedstrijden goed voor 21 doelpunten en negen assists. De jeugdinternational van Portugal werd door die indrukwekkende cijfers uitgeroepen tot beste speler in die competitie. Het is niet bekend wat Ajax qua transfersom neer moet leggen voor de talentvolle linkspoot.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Carlos Borges, never heard of him. But you'll never know .......

dilima1966
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Eerst maar eens zien of die komt Anders goede vervanger Juan santos Van san paulo

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik hoop dat hij komt, lekker Brobbey harder laten werken en je weet maar nooit dat Brobbey zich gaat optrekken aan Borges. Heerlijke opruiming bij Ajax: Berghuis, Klaassen, Rulli, Sanchez nu alleen Taylor nog en 2 nieuwe keepers en 2 centrumverdedigers en als iedereen op tijd binnen is dan wordt een nieuw fris Ajax weer te gek. Misschien.....

Figaro
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het zal een keer tijd worden. Blijf het vreemd vinden dat alles heel lang duurt. Of Ajax is zeker van zijn zaak of ze spelen met vuur. Kan ook zo zijn dat spelers momenteel niet graag naar Ajax komen. Onrustig en spelen geen CL.

wij zijn Ajax
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Miss koop

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wel leuk dat er weer een naam komt, die al in het vliegtuig zou zitten en elk moment op Schiphol land, waar Verweij niets van weet. Alleen daarom al is het leuk en elke euro waard.

Brigges
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

19 jaar, leuk voor Jong Ajax misschien Dit zijn toch geen aankopen mensen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen