Ajax laat kans liggen om Hakim Ziyech terug te halen; Maurice Steijn legt uit waarom

11 augustus 2023, 13:38   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Ajax gaat, zoals de situatie nu is, geen poging ondernemen om Hakim Ziyech terug te halen. De stilist van Chelsea zou via een tussenpersoon zijn aangeboden in Amsterdam en is bovendien bereid salaris in te leveren om een transfer mogelijk te maken, maar er is op dit moment geen plek voor hem in de selectie van Maurice Steijn.

"Laat ik vooropstellen dat ik Hakim echt een uitstekende speler vind", begint Steijn als hem wordt gevraagd waarom het terughalen van Ziyech op dit moment geen optie is. "Hij zou absoluut een meerwaarde zijn, voor elke club. Het is volgens mij ook een prima kerel. Ik hoor binnen Ajax louter positieve verhalen over hem, maar de situatie is op dit moment zo dat de positie waarvoor hij in aanmerking komt dubbel bezet is."

Artikel gaat verder onder video

YouTube: Preview Eredivisie 2023/24! 🇳🇱 De landskampioen, tegenvallende aankopen en de mooiste shirts!

Steven Bergwijn, Steven Berghuis, Mohammed Kudus, Francisco Conçeicao, Carlos Forbs en Mika Godts zijn volgens Steijn de spelers die op de positie van Ziyech uit de voeten kunnen. "Zou er nog iets met deze jongen gebeuren, dan is het misschien wel een optie. Op dit moment zijn de posities dusdanig goed bezet dat het geen optie is."

Mike Verweij vraagt zich af of Ajax niet een keer pro-actief moet handelen door dit soort 'buitenkansjes' met beide handen aan te grijpen. "Ik hoop dat we het voor elkaar kunnen houden zoals het nu is", sluit Steijn het onderwerp af.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ja logische uitleg. Als Kudus weg gaat is het misschien een ander verhaal.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ziyech zou juist prima zijn voor ajax . Idd als er eerst iemand gaat . Hij zou de nieuwe tadic kunnen zijn .

bassiedieallesbeterweet
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gaat maar psv

Swiebertje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nooit meer doen. Ons aller Ajax is op de goede weg zonder gekkies, hele en halve crimininelen op het veld. Gewoon normaal doen of vindt iedereen het normaal dat Zyech in Moskou samen met Promes op de foto gaat met schofterige teksten? Zyech heeft een akkefietje boven zijn hoofd hangen dat ie weg is gelopen bij een auto-ongeluk in Amsterdam. De Servische oorlogsmisdaden goedpratende Tadic is nu ook weg. Die drugsgerelateerde keeper Onana is weg. De pikzwaaiende directeur zit in België. Het gekke gedrag zoals Tadic, Blind en Klaassen vertoonde, wordt niet meer getolereerd. Nog meer? We zijn op de goede weg weer fatsoenlijk te worden na jaren van morele ontsporing. Dat vindt Swiebertje allemaal en Saartje en de burgemeester zijn het ermee eens.

SEY22
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zijn toch wel de beste voetballers he want met deze clowns die je nu heb ga je richting de Feyenoord tour en 20 jaar geen titel pakken

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

laat de Almachtige Ajax helpen en geen Ziyech terug halen. In alle opzichten is de terugkeer van Hakim een fiasco.

SEY22
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hoop dat hij in dat geval naar Feyenoord of PSV gaat als hij daar weer presteert denk ik dat jij de eerste bent die hem een verrader gaat noemen

mva66
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

jammer dat hij niet terug komt

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen