Brighton-trainer Roberto de Zerbi laat zich uit over geruchten rondom Mohammed Kudus

6 augustus 2023, 23:59   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

De trainer van Brighton & Hove Albion, Roberto De Zerbi, heeft gereageerd op de geruchten die er momenteel volop spelen rondom Ajax-speler Mohammed Kudus. De aanvaller annex middenvelder lijkt te staan voor een overstap naar Engeland, al is de Italiaanse oefenmeester hier niet mee bezig.

Ajax en Brighton zouden volgens The Athletic zelfs al een principe-akkoord hebben bereikt over de transfer van de Ghanees. Kudus zou voor een bedrag van zo’n veertig miljoen euro de overstap maken naar de ploeg die komend seizoen actief is in de Europa League. Transferspecialist Fabrizio Romano houdt de laatste ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en citeert wat uitspraken van De Zerbi op een persconferentie.

Artikel gaat verder onder video

“Ik heb geen idee wat de situatie van de deal is, we hebben genoeg aanvallers”, zegt de Brighton-trainer. “We zien het aan het einde van de transferwindow wel”, voegde hij eraan toe. Kudus kwam zondagmiddag ‘gewoon’ in actie tijdens de oefenwedstrijd tegen Borussia Dortmund. De aanvaller werd zo’n tien minuten voor tijd afgelost door aanwinst Carlos Forbs.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen