Feyenoord kreeg zeer opmerkelijk ultimatum in Ivanušec-deal

22 augustus 2023, 20:06   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Feyenoord is door Dinamo Zagreb op een opmerkelijke manier onder druk gezet in de transfergesprekken. De Rotterdammers zijn al wekenlang aan het onderhalen om de komst van Luka Ivanušec tot stand te brengen. Een aantal dagen geleden kreeg de club ook interesse in Luka Stojković, maar kon door een opmerkelijke manoeuvre van de Kroaten niet tweemaal toeslaan.

Dinamo Zagreb zag in Stojković namelijk dé opvolger van Ivanušec. Hoewel Stojković zelf graag naar Feyenoord wilde komen en er met hem al een persoonlijk akkoord was gesloten, gooide Zagreb roet in het eten, zo blijkt uit een reconstructie van 1908.nl. “Indien Feyenoord Stojković zou strikken, zou de Kroatische topclub de stekker uit de onderhandelingen om Luka Ivanušec trekken.” Dan zouden de Rotterdammers niet alleen Ivanušec strikken, maar ook direct zijn opvolger voor Dinamo Zagreb.

Artikel gaat verder onder video

Feyenoord kon dus niet langer beide spelers aantrekken, maar moest een keuze maken en hield de deal met Ivanušec uiteindelijk in leven. Ook schakelde het door als het gaat om een aanvallende middenvelder en kwam uit bij de naam van Ondřej Lingr. Die deal kwam in een stroomversnelling en dus lijkt Feyenoord wel twee spelers te hebben, maar is het niet gelukt om Stojković én Ivanušec te halen.

Waarom de transfer van Ivanušec naar Feyenoord zo ontiegelijk lang duurt

De overgang van laatstgenoemde is dan toch echt daadwerkelijk bijna rond. Ivanusec gaat bij Feyenoord een contract voor vijf seizoenen tekenen. De clubs zijn niet alleen een transfersom overeengekomen, maar hebben ook afspraken gemaakt over een doorverkooppercentage van tien procent, mocht Ivanusec in de toekomst met winst worden verkocht door de Rotterdamse club. Lingr moet de nieuwe nummer tien worden in De Kuip.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Dan toch een pluim voor Mislintat hoe hij Sutalo naar Amsterdam kreeg gedaan.

Swiebertje
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Wel een dure pluim voor 20 miljoen euro, afgezet tegen het bedrag dat Te Kloese door zijn list met Stojkovic betaalt voor Ivanusec. Tsja, Mislintat doet maar wat, en koopt FC Amsterdam bij elkaar zonder Ajax-DNA.

KingCrimson
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Je bedoelt die te Kloese die Kökcü voor te weinig verkocht en die Geertruida zijn transfer door de neus boorde? Die toponderhandelaar?? 😂😂

Swiebertje
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Is andersom. Feyenoord wist dat Zagreb Stojkovic wilde en heeft daarmee Zagreb onder druk gezet. Lijkt wat logischer toch?

KingJacobus.
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

En een grote pluim voor Dennis.

peterdejong1983
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Feyenoord had gewoon eerst ivanusec moeten laten tekenen. Zodra dat gedaan was alsnog voor stojkovic gaan en hem in Kroatië de boot laten afhouden voor zagreb 😋

Swiebertje
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

JIj bent een blinde Ajacied. Geef eens wat toe, man .Inderdaad, Te Kloese is een gelouterde in deze wereld. Mislintat die ons aller Ajax aan het verneuken is, is het lachertje van Europa. Het lijkt FC Amsterdam wel, zegt Marco. Helemaal mee eens zoal zoveel Ajacieden.Maar FC Amsterdam, lees DWS, dat was wel echt Amsterdams DNA.

KingCrimson
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Fantast.

Hypocrietenvreter
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Ach gossie, daar hebben we die lachwekkende kinghypocriet weer. Zitten huilstruiken als er een Feyenoorder reageert onder een Ajax topic, maar zelf wel reageren onder een Feyenoord topic. Dan ben je een prototype hypocriet.

Flamingo
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

En het mooie is, zaterdag speelde Ajax gelijk en meneer was nergens te bekennen. Dag later weer bekkie vooraan. Als je op het internet al niet serieus wordt genomen…😂

gtsb
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Weet je wat ook lachen is ,is dat het ajax clubje geen kritiek kan hebben ,opscheppen . Maar bij gelijk spel ,zijn ze aan het bouwen ,mogen we niks verwachten . Als wij wat zeide over de media de afgelopen jaren moesten we niet janken,waren we calimero's Nu wordt ajax ook aangepakt janken ze zelf . Iedereen is tegen ajax boehoe . Nee we moeten dat clubje accounts lekker laten gaan .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen