Feyenoord-supporters trekken massaal dezelfde conclusie na megatransfer Micky van de Ven

5 augustus 2023, 13:26   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Micky van de Ven staat voor een megatransfer naar Tottenham Hotspur. De verdediger komt voor 40 miljoen euro plus 7,5 miljoen euro aan bonussen over van VfL Wolfsburg, zo meldde De Telegraaf zaterdag. Eerder sprak The Athletic zelfs van een totaalpakket van 50 miljoen euro. Die hoge bedragen zetten de supporters van Feyenoord aan het denken. Als Van de Ven, die nog nul interlands heeft gespeeld, zoveel geld kost, waarom zou Feyenoord dan akkoord gaan met het bod van RB Leipzig op Lutsharel Geertruida van dertig miljoen euro?

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

boyke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zo zo zijn ze bij Feyenoord wel goed bij de tijd. Van Ham bijna voor 50 miljoen die nog niet in het Ned. gespeeld heeft en van Volendam komt en dan onze ster speler voor een appel en ei verkopen voor 30 miljoen. Geloof dat de RvC gek is dat bod te accepteren. Ze willen hem zo graag hebben dan koken ze maar met een bod van 50 miljoen aan. Ze hebben het al 3 keer verhoogd met geloof ik 3 miljoen Uhm Maak het team maat kapot met sterkspelers. Leipzig verkoop een speler voor 90 miljoen en willen dan in Nederland shoppen. Het duurste land van Europa voor een prikkie. We zijn hier niet de supermarkt van Duitsland waar alles te koop is minus 50% korting of van een ander land van Europa. Dacht dat je Slot had behouden koste wat kost en moet je dan weer opnieuw gaan bouwen met spelers die niet eens de miljoenen waard zijn.

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wie is van Ham ????

Oudebinnenweg
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Die beroepen zich(leipzig etc) allemaal dat er alleen is bewezen in de Eredivisie en dat dat geen enkele zekerheid bied. Daarom wordt voor Ven ook 50 betaalt en voor Geertruida 30. Maar ik vind Geertruida wel een mannetje die er wel komt!. Die is meer waard als 30 miljoen hoor.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Je slaat wel een beetje door nu . Feyenoord heeft ook nog niks geaccepteerd toch! dus ja ?. Maar goed stel dat . Dit is hoe het werkt eredivisie speler naar bundesliga club. Nadat hun fors verkopen aan top europa . V de ven zit al in een topcompetitie dus meer waard . Daar kun je van alles over vinden maar dat is hoe het werkt . 25 is idd te weinig maar 30 dan kun je praten . Ik denk dat je met 30 plus en wat goede bonussen en procenten erbij je goede zaken doet . En zeker geen supermarkt bent . Gewoon afwachten wat er gebeurd

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Transferwaarde Van de Ven 30 miljoen Transferwaarde Geertruida 25 miljoen Neemt niet weg dat je voor Geertruida dus zeker een ongeveer gelijkwaardig bedrag moet kunnen krijgen.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Was het maar waar . V d ven heeft bundesliga (grote competitie )ervaring dat tilt zwaarder dan 2 of 3 interlandjes .

78Rico
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Echter vergeet iedereen dat het weer idioot Engeland is waar er weinig regels zijn en het geld tegen de plinten klotst,

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen