'PSV identificeert aanvallende versterking in de Eredivisie, huidige club wil meewerken aan transfer'

15 mei 2024, 09:56
Foto: © Imago

PSV ziet in sc Heerenveen-aanvaller Osame Sahraoui een mogelijke versterking van de voorhoede. De 22-jarige Noor zou na anderhalf seizoen in Friesland graag een stap hogerop zetten, terwijl ook zijn huidige werkgever medewerking aan een transfer zou willen verlenen, schrijft de Leeuwarder Courant.

Sahraoui kwam in januari 2023 voor een bedrag van 1,7 miljoen euro over van het Noorse Vålerenga IF en speelde sindsdien 51 wedstrijden voor sc Heerenveen. Daarin was de 1.70 meter lange dribbelaar goed voor negen doelpunten en veertien assists. "PSV volgde de voorbije maanden zijn ontwikkeling op de voet", weet de lokale krant te melden, maar de Eindhovenaren zouden niet de enige gegadigden zijn: "En zo zijn er talloze scouts van andere clubs die hun boekjes volschreven over de aanvaller."

Artikel gaat verder onder video

PSV gaat komende zomer sowieso op zoek naar een versterking van de vleugels, aangezien de landskampioen in de winter afscheid nam van Yorbe Vertessen, die naar Union Berlin vertrok, maar in zijn plaats geen vervanger binnenhaalde. Van de drie resterende buitenspelers wordt Noa Lang al het hele seizoen geplaagd door blessures, terwijl zowel Hirving Lozano als Johan Bakayoko gelinkt worden aan een zomers vertrek uit het Philips Stadion.

Mocht de interesse in Sahraoui concretiseren, dan vindt PSV in Heerenveen een bereidwillige club tegenover zich aan de onderhandelingstafel. De huidige nummer tien van de Eredivisie "wil de vleugelaanvaller verkopen om de financiële tekorten te dichten én te herinvesteren in de selectie", leest het. Ook de speler zelf heeft wel oren naar een transer: "Sahraoui aast op een vervolgstap in zijn loopbaan", weet de Leeuwarder Courant.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Blijft de kampioensploeg bij elkaar? Drie PSV’ers geven antwoord

PSV is glansrijk kampioen geworden van de Eredivisie. Maar hoe groot is de kans dat de club volgend seizoen nog een vergelijkbare selectie heeft, na dit succes?

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Copa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik geloof dit niet. Ik denk eerder dat ze Feyenoord op het verkeerde been willen zetten. Dat deze dan op hem gaan bieden en daarmee hun budget opmaken. Ik denk dat ze eerder voor Driouch gaan, snelheid techniek en schot en nog volop in ontwikkeling

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen