'Gerónimo Rulli opnieuw gelinkt aan vertrek uit Amsterdam; doelman op het lijstje van Europese grootmacht'

7 augustus 2023, 19:05   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Gerónimo Rulli wordt opnieuw in verband gebracht met een vertrek bij Ajax. Al de hele transferperiode gaan er geruchten dat de Argentijn de Amsterdammers wil verlaten, maar nu is zelfs naar buiten gekomen dat Bayern München hem op het lijstje heeft staan. Zo meldt de doorgaans goed geïnformeerde Florian Plettenberg.

Der Rekordmeister nam vandaag afscheid van reservedoelman Yann Sommer, die zijn carrière gaat voortzetten bij Internazionale. In de zoektocht naar een vervanger is de Duitse club uitgekomen bij wereldkampioen Rulli. De doelman van Ajax zou een nieuwe naam zijn op het lijstje van Bayern München, zo weet de Duitse tak van Sky Sports.

Artikel gaat verder onder video

Plettenberg meldt dat Rulli een van de kandidaten is om Sommer te gaan opvolgen. Datzelfde gold al voor Sevilla-doelman Yassine Bounou en oud-Manchester United-goalie David de Gea. Omdat Bounou mogelijk weg zou gaan bij Sevilla, verscheen Rulli ook al op het lijstje bij die club. Hoe concreet de interesse in de goalie gaat worden, is onbekend.

Het gaat zoals gezegd de hele transferwindow al veel over de Argentijn. Er kwamen veel speculaties naar buiten dat de keeper het niet naar zijn zin zou hebben in Amsterdam en daarom graag zou willen terugkeren naar Villarreal. Voorlopig staat de 31-jarige doelman nog altijd onder contract bij Ajax. In de oefenwedstrijd tegen Borussia Dortmund van afgelopen zaterdag was hij zelfs een van de uitblinkers. Mogelijk heeft dat meegespeeld in de interesse van Bayern.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

dilima1966
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik breng hem gratis naar Bayern toe

CG
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Mag van mij weg ! ! Niemand bij Ajax die tevreden is. Ben erg benieuwd met de nieuwe Duitse keerper.

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Tja, geen wereld top.. maar wat is een goed alternatief wat er gelijk staat?

CG
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Voorlopig de Duitse kepper. Mogelijk dat er geen andere keuze is. Gorter han van mij mogen blijven. Ik had daat geen moeiete mee.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen