Reijnders in topvorm op weg naar EK met wonderschone treffer voor AC Milan

11 mei 2024, 23:38

Tijjani Reijnders heeft zaterdagavond maar weer eens laten zien prima in vorm te zijn. De middenvelder van AC Milan besloot in de tweede helft in het met 5-1 gewonnen duel tegen Cagliari van flinke afstand uit te halen en knalde de bal op zeer fraaie wijze in de linkerhoek. Het was voor Reijnders zijn derde treffer van het seizoen, waarmee hij wederom op de deur van bondscoach Ronald Koeman klopt.

Reijnders mocht bij de Milanezen in de basis beginnen en speelde een ijzersterke wedstrijd tegen Cagliari. Na een uur spelen stond het 2-0 in San Siro door doelpunten van Ismaël Bennacer en Christian Pulisic. Even leek Cagliari het duel weer spanend te maken, maar na de prachtige 3-1 van de Nederlander liep AC Milan via treffers van Rafael Leão en opnieuw Pulisic uit naar een 5-1 overwinning.

Door de winst is de ploeg van trainer Stefano Pioli verzekerd van de tweede plaats in de Serie A. Het was overigens alweer even geleden dat I Rossoneri wist te winnen: in de afgelopen zes wedstrijden werd er driemaal verloren en drie keer gelijkgespeeld. Een van de drie nederlagen was tegen rivaal Internazionale op 22 april, waarna die ploeg landskampioen werd.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Perez trekt opvallende conclusie na AZ - FC Twente: 'Geen speler zou daar in de basis staan'

Volgens Kenneth Perez is geen speler van AZ of FC Twente een echte versterking voor PSV of Feyenoord.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Dropkick
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Allemaal in top vorm.... sterkhouders en talenten.......dus nu denkt Nederland , we worden Europees kampioen , maar een realistic voetbal kenner denkt er heel anders over ! ?

Storm
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Europees kampioen worden ze zeker niet. Als dat zo is zou me dat enorm verbazen. Maar goed, het is Nederland, waar elke speler die 2 wedstrijden goed speelt opeens een wereldvoetballer is en er voor aanvang van elk toernooi al een sfeertje wordt gemaakt alsof we een geweldig team hebben. Straks tegen de bekende landen wordt er wel anders gepiept.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen