Management fluistert Jorgé Sanchez advies in: 'Hij speelt niet de pannen van het dak'

8 augustus 2023, 08:13   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Jorge Sánchez wordt gelinkt aan een vertrek bij Ajax, maar Mike Verweij is er niet van overtuigd dat er deze zomer een einde komt aan de samenwerking tussen de club en speler. De Mexicaanse rechtsback heeft volgens de Ajax-watcher het advies gekregen van zijn management om voor zijn kansen in Amsterdam te gaan.

Waar Sánchez in juni in verband werd gebracht met een terugkeer naar zijn thuisland, meldde kortgeleden het Braziliaanse Botafogo zich bij Ajax voor de 25-jarige verdediger. "Ik ben er nog niet helemaal van overtuigd dat Sánchez weggaat", zegt Verweij in de podcast Kick-off van De Telegraaf. "Ik weet dat zijn management heeft gezegd: blijf nou gewoon, want Rensch speelt ook nog steeds niet de pannen van het dak."

Artikel gaat verder onder video

Verweij snapt wel dat het management van Sánchez dat over Rensch heeft gezegd. "Hij was vorig seizoen heel matig. In de voorbereiding begon hij goed, maar ik vond hem tegen Borussia Dortmund weer zwak. Waarom zou een Jorge Sánchez, die bij een Mexico dat de Gold Cup heeft gewonnen alle wedstrijden heeft gespeeld, dan geen kans maken als rechtsback?"

Sánchez wordt na zijn mislukte debuutseizoen bij Ajax gezien als miskoop, maar Verweij wil de rechtsback nog niet afschrijven. "Hij krijgt te maken met een nieuwe trainer en er zijn meer spelers die aanpassingsproblemen hadden. Lisandro Martinez bijvoorbeeld. En Edson Álvarez heeft in het begin ook op het bankje gezeten. Dus wie weet komt het nog goed met Sánchez, hoewel ik betwijfel of het wel een echte Ajax-back is. Ik vind het ook heel gek dat ze niet gewoon goede backs kunnen opleiden, want dat lijkt me niet zo heel moeilijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nu ben ik met Verweij eens. Rensch moet Ajax nu echt afschrijven, het schiet niet op met Devyne, hij is meer geschikt voor Jong Ajax. Sanchez, goed of slecht zoals de kenners van hem vinden, Sanchez speelde nagenoeg voldoende in de ConCaCaf. Misschien nog een rechtsback er bij kopen Ajax.

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dan kun je wel de conclusie trekken dat hij een heel slecht management heeft als die zegt dat hij voor zijn kans bij Ajax moet gaan. Hij heeft de Gold Cup gewonnen recent wat hem toch mogelijkheden moet bieden voor een transfer. Beide spelers van Ajax hij en Rensch zijn op die plek niet goed genoeg. In dat geval zal. Ajax waarschijnlijk voor eigen jeugd kiezen. Dan zit hij weer op de bank.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen